İstanbul : ="°C
Londra : ="°C
Newyork : ="°C

 Döviz  Alış  Satış
 Dolar 3,83 3,83
 Euro 3,37 3,39
 Riyal 12,59 12,76
1 Euro : 0,27 Riyal
1 Dolar : 0,3 Riyal
1 Euro : 0,88 Dolar

Amerika için gerekli belgelerAmerika Almanya için gerekli belgelerAlmanya Avusturya için gerekli belgelerAvusturya
Belçika için gerekli belgelerBelçika Bulgaristan için gerekli belgelerBulgaristan Çek Cumhuriyeti için gerekli belgelerÇek Cumhuriyeti
Çin için gerekli belgelerÇin Danimarka için gerekli belgelerDanimarka Dubai için gerekli belgelerDubai
Finlandiya için gerekli belgelerFinlandiya Fransa için gerekli belgelerFransa Hindistan için gerekli belgelerHindistan
Hollanda için gerekli belgelerHollanda İngiltere için gerekli belgelerİngiltere İspanya için gerekli belgelerİspanya
İsrail için gerekli belgelerİsrail İsveç için gerekli belgelerİsveç İsviçre için gerekli belgelerİsviçre
İtalya için gerekli belgelerİtalya İzlanda için gerekli belgelerİzlanda Macaristan için gerekli belgelerMacaristan
Mısır için gerekli belgelerMısır Norveç için gerekli belgelerNorveç Portekiz için gerekli belgelerPortekiz
Romanya için gerekli belgelerRomanya Rusya için gerekli belgelerRusya Yunanistan için gerekli belgelerYunanistan
İşveren olarak Mısır vize başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imzayetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, Uluslararası sağlık sigortası
Bordrolu Çalışan olarak Mısır vize başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
Ev Hanımı olarak Mısır vize başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi , Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
Öğrenci olarak Mısır vize başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekli olarak Mısır vize başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi, Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Kapalı Gruplar İçin Mısır vize başvurusu (Turu Düzenleyen Firmadan)
  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ayrıca
  • 1 Resim + Vize Ücreti (Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır. Ayrıca formlarda Ev ve iş telefonları, eşlerinin isim ve doğum tarih/yeri yazılmalıdır.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz itlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Münferit Vize, başvuru gününden en az 2 gün sonra geri döner.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.

© Tüm Hakları Saklıdır
Mavinesil Reklam Hizmetleri