İstanbul : ="°C
Londra : ="°C
Newyork : ="°C

 Döviz  Alış  Satış
 Dolar 3,83 3,83
 Euro 3,37 3,39
 Riyal 12,59 12,76
1 Euro : 0,27 Riyal
1 Dolar : 0,3 Riyal
1 Euro : 0,88 Dolar

Amerika için gerekli belgelerAmerika Almanya için gerekli belgelerAlmanya Avusturya için gerekli belgelerAvusturya
Belçika için gerekli belgelerBelçika Bulgaristan için gerekli belgelerBulgaristan Çek Cumhuriyeti için gerekli belgelerÇek Cumhuriyeti
Çin için gerekli belgelerÇin Danimarka için gerekli belgelerDanimarka Dubai için gerekli belgelerDubai
Finlandiya için gerekli belgelerFinlandiya Fransa için gerekli belgelerFransa Hindistan için gerekli belgelerHindistan
Hollanda için gerekli belgelerHollanda İngiltere için gerekli belgelerİngiltere İspanya için gerekli belgelerİspanya
İsrail için gerekli belgelerİsrail İsveç için gerekli belgelerİsveç İsviçre için gerekli belgelerİsviçre
İtalya için gerekli belgelerİtalya İzlanda için gerekli belgelerİzlanda Macaristan için gerekli belgelerMacaristan
Mısır için gerekli belgelerMısır Norveç için gerekli belgelerNorveç Portekiz için gerekli belgelerPortekiz
Romanya için gerekli belgelerRomanya Rusya için gerekli belgelerRusya Yunanistan için gerekli belgelerYunanistan
Danimarka Vizesi için Gerekli Belgeler ;
  • ! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
  • ! Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa şirketimiz Danimarka konsolosluğa sizin adınıza basvuru yetkisine sahiptir.
İşveren olarak Danimarka vize başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye
    ( Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Bordrolu Çalışan olarak Danimarka vize başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye
    ( Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

Ev Hanımı olarak Danimarka vize başvurusu
  • Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri
Öğrenci olarak Danimarka vize başvurusu
  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarka ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Danimarka vize si varsa fotokopileri
Emekli olarak Danimarka vize başvurusu
  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

© Tüm Hakları Saklıdır
Mavinesil Reklam Hizmetleri